Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers Academie Nissewaard

Logo VAN-2018

De Vrijwilligers Academie Nissewaard is er om vrijwilligers(organisaties) te helpen met het delen en verkrijgen van kennis en zo te groeien in de belangrijke rol die zij vervullen. Persoonlijke ontwikkeling en deskundigheidsbevordering kunnen het vrijwilligerswerk nog aantrekkelijker en uitdagender maken. De academie draagt hieraan bij met een uitgebreid aanbod van cursussen, trainingen en informatiebijeenkomsten die het hele jaar door worden aangeboden. Dit aanbod is afkomstig van de lokale instellingen en organisaties. De website van de Vrijwilligers Academie Nissewaard is www.vrijwilligersacademienissewaard.nl

Aanbod Vrijwilligers Academie Nissewaard

Het aanbod is heel divers, voor elke vrijwilliger zit er vast iets bij! Let op! De aanmeldprocedure verschilt per training. Lees hiervoor de aanmeldprocedure die vermeld staat bij de training.

Deelname aan een training is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Mocht u door omstandigheden niet deel kunnen nemen aan een training of workshop dan stellen wij het zeer op prijs als u zich schriftelijk afmeldt bij de desbetreffende organisatie die het aanbod verzorgt.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt met onderstaande personen contact opnemen. Of direct doorgaan naar de overzichtspagina van het aanbod.

Contactgegevens kwartiermakers Vrijwilligers Academie Nissewaard

AnneMarijke Tiessen

Medewerker Educatie en Sociaal Domein van Bibliotheek de Boekenberg

06 -30360343

Annelies Pleit-Zappey

Combinatiefunctionaris van de gemeente Nissewaard

06 -36558051