Direct naar de inhoud van deze pagina

Sportverenigingen

Welkom op de website voor sportverenigingen in Nissewaard

Op deze website vind je veel informatie over alles wat er speelt in en rondom het sportveld. Op deze website staat informatie, downloads en leerzame filmpjes over het verenigingsleven. Niet alleen voor bestuurders, maar ook juist voor trainers, coaches, begeleiders, scheidsrechters en ouders. Met elkaar vormen jullie DE sportvereniging. Heb je een specifieke vraag, neem dan contact op met een van onze combinatiefunctionarissen.

contactborsele

High Five

LogoHighFive

High Five bestaat uit vijf thema's: Bewegen, voeding, maatschappelijk, sociaal en ontwikkeling. Dit geldt voor zowel inwoners, scholen, verenigingen en organisaties. Een van de programma's van High Five is verenigingsondersteuning. Met verenigingsondersteuning zetten we jaarlijks een vitaliteitscan af. Aan de hand van de vitaliteitscan gaan we langs bij verenigingen voor één op één gesprekken, bieden we clusterbijeenkomsten aan en worden er vraaggericht op diverse thema's een trainingsaanbod aangeboden.

Trainingsaanbod
Wilt u meer informatie over het verenigingsleven, kijk dan eens bij het trainingsaanbod.
Hier vindt u alle trainingen die in het sportseizoen 2019 worden aangeboden. Deelname is voor alle trainingen gratis! Er is een trainingsaanbod voor bestuurders, trainers, vrijwilligers, ouders, scheidsrechters, coaches en begeleiders.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws voor verenigingen, meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Combinatiefunctionarissen