Direct naar de inhoud van deze pagina

Sportverenigingen

Welkom op de website voor sportverenigingen in Nissewaard

Op deze website vind je veel informatie over alles wat er speelt in en rondom het sportveld. Op deze website staat informatie, downloads en leerzame filmpjes over het verenigingsleven. Niet alleen voor bestuurders, maar ook juist voor trainers, coaches, begeleiders, scheidsrechters en ouders. Met elkaar vormen jullie DE sportvereniging. Heb je een specifieke vraag, neem dan contact op met een van onze combinatiefunctionarissen.

contactborsele

High Five

High Five bestaat uit vijf thema's: Bewegen, voeding, maatschappelijk, sociaal en ontwikkeling. Dit geldt voor zowel inwoners, scholen, verenigingen en organisaties. Een van de programma's van High Five is verenigingsondersteuning. Met verenigingsondersteuning gaan we langs bij verenigingen, bieden we trainingsaanbod aan en is er op deze website heel veel informatie te vinden over het verenigingsleven.

Trainingsaanbod
Wilt u meer informatie over het verenigingsleven, kijk dan eens bij het trainingsaanbod.
Hier vindt u alle trainingen die in het sportseizoen 2018 - 2019 worden aangeboden. Deelname is voor alle trainingen gratis! Er is een trainingsaanbod voor bestuurders, trainers, vrijwilligers, ouders, scheidsrechters, coaches en begeleiders.

Opening sportseizoen, De toekomst van de sportvereniging
Binnenkort begint voor de meeste verenigingen het nieuwe sportseizoen weer, ook vanuit de combinatiefunctionarissen willen wij graag met jullie het nieuwe sportseizoen openen op vrijdag 21 september 2018 in Theater de Stoep. Thema van de avond is: De Toekomst van de sportvereniging waarbij Margot Beusekom ingaat op de landelijke trends en ontwikkelingen en die koppelt aan de sportvereniging. Want waarom moeten we nog iedere maandagavond met het bestuur vergaderen? Wat is de verandere cultuur binnen de vereniging? En hoe ga ik als trainer mee met alle ontwikkelingen die er spelen.

Maar er is nog meer die avond....
Begin dit jaar hebben veel sportverenigingen de vitaliteitscan ingevuld. Aan de hand daarvan zijn gesprekken gevoerd met de combinatiefunctionarissen. Tijdens de opening van het sportseizoen wordt aan iedere vereniging die de vitaliteitscan heeft ingevuld een High Five tegel uitgereikt.

High Five initiatief

Tijdens de opening van het sportseizoen wordt er een prijs uitgereikt voor het beste HIgh Five initiatief. Heb je een idee, wil je iets realiseren voor je vereniging maar kom je net wat ondersteuning en/of geld te kort. Stuur dan je initiatief met daarin het doel, waarom je dit doet, voor welke doelgroep, de aansluiting met één van de High Five thema's en een globale kostenspecificatie naar ons op voor 7 september (combinatiefunctionaris@nissewaard.nl) Tijdens deze avond reiken we aan de beste ideeen een geldbedrag uit van €250,-, € 500,- en € 750,-.

Wilt u bij de opening van het sportseizoen zijn, meld je dan aan via onderstaande link.

inschrijven-rdam

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws voor verenigingen, meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Combinatiefunctionarissen