Project Engineer

Project Engineer

Plaats:
Abbenbroek, Centrum, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Schiekamp, Simonshaven, Zuidland
Categorie:
Bestuur & strategie, Toezicht & beheer, Digitaal & IT
Kan online / thuis:
Ja
Jongeren
Ja
Tijdsbesteding:
soms
Tip anderen via:

Ben jij een projectengineer met bedrijfservaring en wat vrije tijd, dan is er nu de kans om met jouw talenten een frisse wind te laten waaien op Voorne-Putten!
Energie Coöperatie Voorne-Putten is op zoek naar technici die in teamverband meewerken aan de realisatie van een viertal windenergieprojecten op Voorne-Putten. Je hebt een werktuigbouw, elektro-instrumentatie of civiele achtergrond en projectmatig denken en handelen is je karakter.
Je neemt namens de energiecoöperatie, als toekomstig mede-eigenaar van de windturbines, deel in een professioneel projectteam. Veel van de werkzaamheden zijn thuis uit te voeren. Projectvergaderingen zijn overdag, bestuursvergaderingen en regiobijeenkomsten met inwoners zijn in de avond. Het is nog vrijwilligerswerk met een onkostenvergoeding en het vraagt ca. 8 uur per week.
Energie Coöperatie Voorne-Putten is een vereniging als bedrijf, van-, door- en voor de inwoners van Voorne-Putten. Wij dragen actief bij aan-de energietransitie en zorgen dat inwoners hierin een stem hebben. Er zijn inmiddels meer dan 582 (burger) energiecoöperaties in Nederland met meer dan 85.000 leden (Lokale Energiemonitor 2019). Zie de website [website verborgen] voor meer informatie over de coöperatie.
Spreekt genoemde vacature je aan, wil je een bijdrage leveren aan de regionale gemeenschap, heb je belangstelling voor hedendaagse uitdagende ontwikkelingen, aarzel niet en neem contact op want wij zijn dan op zoek naar jouw.
Meer informatie is te verkrijgen bij Frans door een berichtje te sturen

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De vraag van Aad is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Nissewaardvoorelkaar
  • Aad is eerder via deze website geholpen
Laat Aad weten dat u interesse heeft Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Voorne-Putten Energie
Geplaatst door:
Profielfoto van Aad
Aad
60% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Aad
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De vraag van Aad is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Nissewaardvoorelkaar
  • Aad is eerder via deze website geholpen
Jongeren
Ja
Tijdsbesteding:
soms
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Aad namens Voorne-Putten Energie

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Juridisch adviseur Abbenbroek, Centrum, Geervliet, Heenvliet, Simonshaven, Zuidland Financieel & juridisch
  Redacteur/tekstschrijver Abbenbroek, Centrum, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Schenkel, Schiekamp, Simonshaven, Zuidland Marketing, communicatie & PR
  Secretaris Abbenbroek, Centrum, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Schiekamp, Simonshaven, Zuidland Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Werkgroep medewerkers Abbenbroek, Centrum, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Schiekamp, Simonshaven, Zuidland Marketing, communicatie & PR, Bestuur & strategie
  Communicatiemedewerker (m/v) Abbenbroek, Centrum, Geervliet, Hekelingen, Schiekamp, Simonshaven, Zuidland Marketing, communicatie & PR