Direct naar de inhoud van deze pagina

Komt u de Zonnebloem regio Voorne Putten Rozenburg bestuurlijk versterken?

Titel:
Komt u de Zonnebloem regio Voorne Putten Rozenburg bestuurlijk versterken?
Plaats:
Spijkenisse
Categorie:
Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bekeken:
333 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vraag

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al 70 jaar. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.

De Zonnebloem regio Voorne-Putten Rozenburg ondersteunt 7 plaatselijke afdelingen met raad en daad maar vertegenwoordigd de afdelingen ook weer in de provincie. Voor het regionaal bestuur zij wij op zoek naar een bestuurslid Bezoekwerk en een Penningmeester.
Het bestuurslid bezoekwerk ondersteunt o.a. de plaatselijke coördinatoren bezoekwerk door themabijeenkomsten of als vraagbaak. Hiernaast hoort de coördinatie van de workshop ook tot zijn/haar pakket.
De penningmeester beheert uiteraard accuraat en transparant de penningen en staat klaar om afdelingen te ondersteunen op financieel gebied. Dit kan zijn door ondersteuning in de administratie te bieden maar evt. ook door te helpen bij sponsoraanvragen.
Uiteraard hoeft een kandidaat in bovenstaand niet op voorhand uit te blinken; er is genoeg collegiale steun en professionele ondersteuning vanuit het Nationaal Bureau van de Zonnebloem.
Gezond verstand, affiniteit met de doelgroep (zieken, ouderen en gehandicapten), graag samen werken met andere vrijwilligers en een positieve instelling: enige herkenning in deze punten en wellicht geïnteresseerd in een van de genoemde functies? Neem gerust vrijblijvend contact op.
Ook voor andere vragen kunt u ons een bericht sturen, we staan graag voor u klaar.

  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Roel is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Nissewaardvoorelkaar
  • Roel is eerder via deze website geholpen
Laat Roel weten dat u interesse heeft Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo De Zonnebloem
Geplaatst door:
Profielfoto van Roel
Geplaatst op 19.02.2019
95% profielsterkte
Bedankt voor het melden