Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe het werkt

Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, een extra hand met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje organiseren of sportief bezig zijn. Eenmalig of voor langere tijd, alles kan en mag! Veel vrijwilligers en zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties kunnen én willen u graag van dienst zijn. Op Nissewaardvoorelkaar.nl ziet u in een oogopslag voor wie u iets kunt betekenen. Eenvoudig, gemakkelijk.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Nissewaardvoorelkaar.nl meldt u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Nissewaardvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut van uw tijd. U kunt daarna een vraag en/of aanbod vinden op 2 manieren:

1. Plaats een vraag en/of aanbod. Door het e-matchingssysteem van Nissewaardvoorelkaar.nl worden vrijwilligers en organisaties in uw buurt automatisch van uw vraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met u op.

2. Reageer op het aanbod en/of de vraag van vrijwilligers en organisaties. Er zijn al veel mensen en organisaties die hun diensten hebben aangeboden en wachten op een vraag in hun buurt. Spreekt de vrijwilliger of organisatie u aan? Neem dan contact met hen op!

Vraag en/of aanbod gevonden?
Nissewaardvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. U kiest zelf hoe u daarna verder wilt. Tip van Nissewaardvoorelkaar.nl: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdekt u of het klikt en kunt u elkaars wensen en behoeften bespreken.

Vragen?

Wilt u eerst nog meer weten? Bekijk dan de Veelgestelde Vragen. Uiteraard staan wij ook altijd voor u klaar bij vragen, neem hier contact met ons op.